Група руски туристи, които се насочваха към Бали през индонезийската

...
Група руски туристи, които се насочваха към Бали през индонезийската
Коментари Харесай

Туристи тръгнаха за Бали, хвана ги внезапна карантина

Група съветски туристи, които се насочваха към Бали през индонезийската столица, останаха в Джакарта заради неочакваната карантина в страната. За това оповестява телевизионният канал REN, представен от Лента.ру.

Индонезийските управляващи стегнаха разпоредбите за влизане в страната и вкараха наложителна петдневна карантина за всички идващи. Както споделиха руснаците, които заминаваха за Бали, рейсът с пасажери от Москва беше отцепен от военните, децата получават самун и синтетични сокове.

Освен това туристите бяха задължени да се настанят за своя сметка в хотел, утвърден от управляващите по време на карантината. „ Миризмата на канализация е непоносима. Хлебарки, мъртви мухи. Хранят ни със изсъхнал ориз и две части плод “, сподели блогърката Алина Акилова.

Индонезийските управляващи ще лимитират влизането на чужденци от 1 до 14 януари. Забраната е отговор на нов вид COVID-19, който в началото се появи във Англия и в този момент се популяризира по целия свят.

По-рано беше обявено, че руснаците са признали, че са пътували в чужбина по незаконен метод. Според изследване на работа за обмисляне на пътувания OneTwoTrip, 47 % от туристите са съумели да пътуват до страни, недостъпни по време на пандемията. По-специално те съумяха да стигнат до Италия (8 процента), Германия (6), Франция (4), Испания (4) и Индонезия (3).
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР