Група от недоволни собственици на Tesla обяви, че ще организира

...
Група от недоволни собственици на Tesla обяви, че ще организира
Коментари Харесай

Собственици на Tesla организират гладна стачка, заради проблеми с качествения контрол на марката

Група от недоволни притежатели на Tesla разгласи, че ще провежда гладна стачка, с цел да притегли вниманието на изпълнителният шеф на компанията – Илон Мъск. Причината за това са проблеми с качествения надзор, които датират още от основаването на компанията. Въпреки, че през последните години този проблем като че ли отшумя, то наподобява, че в последно време притежателите на коли от марката още веднъж не са удовлетворени с качеството на колите, които купуват.
`Собственици

„ Ние сме група недоволни норвежки притежатели на Tesla. ”,пише групата на своя уеб страница. “Вярваме, че в случай че Илон Мъск е осведомен с нашите проблеми, той ще позволи обстановката. “ Кадри от страницата и Twitter профилите на участници в стачката демонстрират по какъв начин те са подредили колите си във формата на думата „ HELP ” (помощ) на празен паркинг. Кадрите са от 27 август, а на тях се виждат най-малко 17 автомобила.
`Собственици

Според притежателите, проблемите засягат норвежки коли, които не могат да „ възпламенят “ или имат проблеми с дръжките на вратите, Други недоволства сочат проблеми със седалките и мехури в тях, пълнещи се с вода багажници, жълти рамки към екрана и други. Освен тези проблеми с качеството на материалите, притежателите разказват и по-нисък живот на батериите, проблеми със зареждането и неспособност за зареждане на нови зарядни станции, поради промяна на врата за зареждане, макар обещанието за доживотно гратис зареждане.

HUNGER STRIKE IN TESLA COUNTRY #1
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР