Григор Димитров отговори на любопитни въпроси от страна на свои

...
Григор Димитров отговори на любопитни въпроси от страна на свои
Коментари Харесай

Григор Димитров призна интересни неща на феновете си

Григор Димитров отговори на любопитни въпроси от страна на свои почитатели, изпратени му в Instagram. Българинът описа по какъв начин се е влюбил в тениса като дете и показа с коя историческа персона би желал да прекара малко време, п

" Ритуали? Зависи кога на деня играя. Обикновено се разсънвам много рано и най-важното нещо заран е да си изпия кафето (смее се). След това последователно се разсънвам, чета вести или книга, а в случай че имам повече време разполагаем отивам във фитнеса за малко, след което закусвам ", съобщи той, представен от dsport.

Григор приказва дали е работил със състезателен психолог. " Да, работил съм. Дори когато имаш отлично семейство и другари към себе си идва миг, в който искаш да започнеш да опознаваш самия себе си по-добре. Това важи с особена мощ за тенисистите, които непрекъснато пътуват и са надалеч от вкъщи. Винаги е хубаво да проведеш прям, градивен разговор със себе си, само че в това време е добре до теб да има дипломиран експерт, който да ти помогне да се оправиш с всички страсти, които изпитваш. Мисля, че работата със състезателен психолог несъмнено оказва помощ ", добави той.

" Баща ми е треньор по тенис, а майка ми е някогашна волейболистка, тъй че спортът е в кръвта ми. От момента, в който хванах ракета за пръв път, тенисът се трансформира в огромната ми обич. Много хора ме питат какъв щях да съм, в случай че не бях тенисист, и в никакъв случай не мога да отговоря на този въпрос, тъй като за мен в никакъв случай не е имало опция. Така се влюбих в тениса ", признава той.

" Извън тениса би бил каубой, не знам (смее се). Винаги съм обичал да карам и съм фен на адреналина, тъй че може би бих стана авто играч ", добави той.

" Ако можех да предпочитам една известна персона, с която да се срещна, това е Мерилин Монро. Има толкоз доста мистерии към нея, тъй че в действителност не бих отказал да прекараме малко време дружно ", добави Димитров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР