Григор Димитров остана много доволен от успеха срещу световния номер

...
Григор Димитров остана много доволен от успеха срещу световния номер
Коментари Харесай

Григор: Понякога гениалните неща са прости

Григор Димитров остана доста удовлетворен от триумфа против международния номер 2 Карлос Алкарас. и се класира за първи път в кариерата си за полуфиналите на шампионата в Маями.

„ Мисля, че с цел да победиш Алкарас, би трябвало да играеш най-хубавата си игра. Влязох в мача доста фокусиран и през цялото време имах доста ясна концепция какво би трябвало да върша “, сподели Димитров.

„ Понякога гениалните неща са простите неща. Да спечелиш против него е доста, доста мъчно, само че аз имах опция да диктувам темпото на игра. Мисля, че съумях да чета играта малко по-добре по отношение на предходната ни среща в Шанхай. Смятам, че се показах на доста положително равнище през целия мач и съм удовлетворен, че го затворих в два сета “, добави българинът.

„ Опитвах се да употребявам всяка опция, която имах. Дори на втори сервис гледах да нападам постоянно. Правех всичко допустимо, с цел да го слага в сложна позиция. Смятам, че би трябвало да продължа да бъда нападателен, да излизам по-често на мрежата и да движа повече топката “, приключи Григор Димитров.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР