Гръцките власти са регистрирали 31 592 нарушения от началото на

...
Гръцките власти са регистрирали 31 592 нарушения от началото на
Коментари Харесай

Гърция събра над 4,7 млн. евро от глоби за ограниченията

Гръцките управляващи са записали 31 592 нарушавания от началото на възбраната за пътешестване в Гърция на 23 март 2020 година, същият брой хора са били санкционирани с по 150 евро, като общата сума от санкции е 4 738 800 евро.
Глобите ще бъдат употребявани за подкрепяне на националната здравна система, оповестява БГНЕС.

Анализът на данните, оповестени от гръцката полиция всекидневно през последната седмица, демонстрира наклонност на увеличение на нарушаванията, евентуално заради усъвършенстваните метеорологични условия.

В понеделник са регистрирани 1610 нарушавания, като всеки ден се усилват (1839 във вторник, 2 104 в сряда, 2286 в четвъртък), а в петък е имало 2451 санкции.

В Гърция превантивните ограничения за възбрана на придвижването на жители са в действие от три седмици и с изключение на за излизане на работа, са позволени и обосновани единствено шест аргументи за овакантяване на дома: посещаване на супермаркет; посещаване на аптека или лекар; посещаване на хора, нуждаещи се от грижи; заравяне, женитба или кръщене и физическа интензивност или разходка с домашни любимци.Поради съответните аргументи, придвижването би трябвало да бъде съпроводено от уместно удостоверение, което може да бъде посредством запълнен формуляр, написан на ръка или посредством текстово известие. /БГНЕС
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР