Гръцките власти издирват втори български гражданин за убийството на местен

...
Гръцките власти издирват втори български гражданин за убийството на местен
Коментари Харесай

Издирват втори бг гражданин за убийството на гръцки бизнесмен

Гръцките управляващи търсят втори български жител за убийството на локален огромен предприемач.

31-годишен български жител с турски корени е арестуван в Гърция за убийството на 46-годишния гръцко-австралийски предприемач Янис Макрис, стана ясно през вчерашния ден. 

Според локалните управляващи арестуваният е наемен палач. В убийството взел участие и 35-годишнят му брат, който сега най-вероятно е в България и се търси, заяви Нова тв. По информация на локалните управляващи двамата братя са пристигнали в Гърция 15 дни преди убийството. На охранителни камери са записани по време на подготовката за убийството, както и при гонене на жертвата. Властите разполагат и с видеозапис на покушението.

Извършителите са употребявали мобилни телефони за еднократна приложимост на името на несъществуващи лица. Според информацията след убийството двамата братя са отпътували с рейс за България. По-късно обаче по-младият брат се връща в Гърция. Предполага се, че това е обвързвано с осъществяването на друга смъртна присъда.

По време на ареста в четвъртък мъжът е направил опит да избяга, само че се е блъснал в полицейска кола. Той е бил с подправени документи при задържането му в хотел в квартал " Галифада ". В България са изпратени пръстови отпечатъци за идентифициране. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР