Грандиозна раздяла разтърси България навръх Великденските празници! Палавият 70-годишен актьор

...
Грандиозна раздяла разтърси България навръх Великденските празници! Палавият 70-годишен актьор
Коментари Харесай

Ивана замени Стоян Алексиев с младок

Грандиозна разлъка раздруса България точно на Великденските празници! Палавият 70-годишен артист Стоян Алексиев, който феновете на „ Откраднат живот “ познават като проф. Генадиев, е бил зарязан дефинитивно от скандално младата си държанка – 26-годишната Ивана Бобойчева, написа Флагман.

Актрисата напуснала столицата и сега е част от трупата на Кукления спектакъл в Стара Загора, като към този момент не възнамерявала да се връща в София. Отношенията сред двамата завършили и те не поддържали никаква връзка. Самият той наскоро загатна, че случката му с Ивана е в предишното, като призна в изявление, че не я е чувал от предходната година. 26-годишната Ивана не страдала по повехналия Алексиев.

На хубавицата не ѝ липсвали ухажори и сега летяла на крилете на любовта с артистичен младок. Влюбената до уши Ивана изливала в стихове любовните си трепети. Бобойчева и нейна другарка имат страница в обществената мрежа, където разгласяват свои литературни творби, а всички стихове на Ивана са отдадени на любовта.

В едно от стихотворенията ѝ преди време препратката към Стоян Алексиев бе повече от явна, защото лирическият воин, към който авторката се обръща, е със сини очи, каквито са на известния артист.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР