Грандиозен скандал се е разразил в телевизията, която Георги Харизанов

...
Грандиозен скандал се е разразил в телевизията, която Георги Харизанов
Коментари Харесай

Изхвърлиха Георги Харизанов от Евронюз дни преди Коледа


Грандиозен скандал се е разразил в малкия екран, която Георги Харизанов трансформира в собствен заложник-касичка. Дни преди Коледа Харизанов е бил привикан на диалог, в което му е обяснено, че преди 10 дни е изхвърлен от „ Евронюз “ и към този момент мястото му е заето от сина на притежателя – Добрин Иванов. Избухливият връзкар не приел добре новината и почнал разпра, която в допълнение влошила обстановката му.

 



Слухове настояват, че не какъв да е, а неговото протеже го е изпяло пред огромните шефове. Самата Марина Стоименова, която Харизанов назначи на 6500 лв. заплата е разкрила далаверите на Харизанов. Те не са малко – скъпарският му метод на живот, скъпата кола и даже жилището му са на гърба на малкия екран, която той източва от години. Нещо повече – той безусловно живее в малкия екран откакто брачната половинка му го прогони от общото им жилище.

 





Интересно за какво самият Харизанов продължава да се показва като CEO of Euronews Bulgaria в обществените мрежи, откакто в Търговския указател името му е зачеркнато? Може би с цел да продължи да изнудва известни предприемачи и политици, лъжейки, че съставлява Евронюз? Е, има ли разлика сред телефонен лъжец и Георги Харизанов?!

Източник: crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР