Грандиозен скандал разтърси българската общност в Лондон покрай секс-гуруто Наталия

...
Грандиозен скандал разтърси българската общност в Лондон покрай секс-гуруто Наталия
Коментари Харесай

ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ: Посолството ни в Лондон се орезили - представя книга на Кобилкина, секс гуруто с йонито

Грандиозен скандал раздруса българската общественост в Лондон около секс-гуруто Наталия Кобилкина, прочула се в България със препоръките си по какъв начин дамата сполучливо да съблазнява мъжа си и по какъв начин да ръководи " йонито " си.

Българското посолството в английската столица разгласи събитие за 19 януари, на което би трябвало да бъде презентирана новата книга на сексоложката.

Постът в формалната фейсбук страница на задачата обра стотици отрицателни мнения от недоволни българи, възмутени от обстоятелството, че толкоз влиятелна институция, представляваща лицето на България в чужбина, пада на такова ниско равнище.

Емигрантите ни са гневни на посланика Марин Райков и питат това ли му е най-важно на шефа на амбасадата и подчинените му дипломати.

" Докато народът се занимава с нелепости, титаничното българско посолство в Лондон е провело показване на новата книга на Наталия Кобилкина. Поклон пред мисловните титани, които и Алек-Поповото въображение мъчно би родило ", написа родна емигрантка в Лондон на страницата си във Facebook, визирайки създателя на " Мисия Лондон ".

Амбасадата е презентирала събитието по този начин: " Книгата дава подготвени логаритми за ръководство на парите и времето, по какъв начин да откриеш своята задача, по какъв начин да изградиш харизма и персонален имидж. Тя няма да остави равнодушни и двата пола, тъй като доста ясно изяснява разликата в бизнеса за мъже и дами.
В тази книга Наталия Кобилкина дава скъпи предписания по какъв начин да стартираш бизнес от нулата в България и да го превърнеш в империя с милионен оборот. Сред страниците ще откриеш персоналния ѝ опит, както и този на нейни другари авторитетни предприемачи от целия свят. "

Явно усетили се за резила, от посолството побързаха да изтрият от страницата оповестеното събитие, само че българите запечатаха доказателства, че презентацията на това събитие е реалност.

На формалната си страница от посолството написаха, че, заради влошена конюнктура (б.р.-обстановката си е непрестанно влошена), всички обществени събития се анулират.

Сексоложката Кобилкина от дълго време живее в Лондон с гръцкия си брачен партньор и със сина си. Тя и до през днешния ден не стопира да дава препоръки на дамите по какъв начин да се оправят с живота, в това число и в полов проект. Секс-гуруто поддържа страница във Facebook с над 500 хиляди почитатели.





Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР