1607 парфюма задържаха митническите служители в района на ГКПП Дунав

...
1607 парфюма задържаха митническите служители в района на ГКПП Дунав
Коментари Харесай

1607 парфюма задържаха на ГКПП Дунав мост при Русе

1607 парфюма задържаха митническите чиновници в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост – Русе при инспекция на товарен автомобил, пренасящ PVC гранули за Румъния.
На 09.03.2022 година в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост – Русе митническите чиновници стопират за щателна митническа инспекция товарен автомобил, пътуващ от Турция за Румъния.
Според документите в товарното помещение на транспортното средство се транспортират 23 160 кг PVC гранули, разпределени в 19 опаковки вид “big-bag”, само че сканиране с рентген открива, че в денковете са укрити предмети, разнообразни от оповестената стока. При физическа инспекция митническите инспектори откриват, че това са кашони с по шест парфюма от международни марки.

Водачът на автомобила е декларирал, че е получил кашончетата с парфюмите от непознато лице в Турция, след което самичък е сложил опаковките с парфюми в чувалите с PVC гранули. При инспекцията на кабината на товарния автомобил митническите чиновници откриват още парфюмерийни произведения – тестери.

Задържани са общо 1607 парфюма от разнообразни първокласни марки, измежду които Christian Dior, Gucci, Armani, Chanel, Paco Rabanne и други

Нарушителят е арестуван и по случая е формирано досъдебно произвеждане по реда на член 242 от Наказателен кодекс под надзора на Окръжна прокуратура Русе.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР