От близо 2 години Иво Аръков е в щастлива връзка

...
От близо 2 години Иво Аръков е в щастлива връзка
Коментари Харесай

Красива пловдивчанка укроти мачото Иво Аръков

От близо 2 години Иво Аръков е в щастлива връзка с приятелката си Николаева. Красивата пловдивчанка е с цели 13 години по-млада от него, само че възрастовата разлика в никакъв случай не е била проблем за тях.

Актьорът споделил пред свои близки, че от известно време се чувствал изцяло подготвен за семейство и деца. Дори обмислял да предложи брак на половинката си.

Запознати настояват, че Иво и живеят под един покрив от няколко месеца. Нищо чудно в напълно скоро време той да сюрпризира обичаната си и с годежен пръстен. Актьорът е признавал, че е доста сантиментален и сходни изненади са изцяло в негов жанр. Пловдивчанката също му се е обяснявала обществено в обич.
свързани новини26893на 07.05.2022
" Все още не мога да преброя всички аргументи, заради които съм бясно влюбена в теб ", написа наскоро тя в обществената мрежа.

Иво към този момент не се тормози да приказва за персоналния живот и с ненаситност споделя, че е привързан. Това обаче не стопира почитателките му, които постоянно му пишат предизвикателни известия. Дори сексоложката Наталия Кобилкина от дълго време точи лиги по него, нищо че е омъжена за гръцкия предприемач Такис Дретакис. " Уникален мъж! ", написала е експертката по интимните тематики под един фрагментите на Аръков в инстаграм. Той е харесала коментара й, само че не й е дал отговор.

Иначе не за първи път известна жена признава, че си пада по Иво. Водещата и писателка Венета Райкова е споделяла в предаването " Папараци ", че е имала мокри сънища с него. Сред любовните завоевания на Аръков са още певицата Мария Илиева, дъщерята на Христо Стоичков - Мика, както и актрисата Елен Колев.

Иво дълго време беше самичък и се луташе в персонален проект, само че в този момент е намерил щастието с Габриела.

" Откакто я срещнах, съм доста спокоен и удовлетворен от живота! Точно от подобен човек до себе си имах потребност! С нея се допълваме идеално! ", признавал е артистът.

Той се срещнал с чаровната брюнетка преди 2 години, само че едвам неотдавна стартира да приказва за нея. Според осведомени Аръков желал първо да ревизира дали връзките им ще се окажат нещо мимолетно или ще устоят във времето. Хора от обкръжението на звездата настояват, че с приятелката му доста си подхождали и имали много общи тематики за диалог. Връзката им почнала като неангажираща, но ставала все по-сериозна.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР