Градският съвет на социалистите в Пловдив свали политическото си доверие

...
Градският съвет на социалистите в Пловдив свали политическото си доверие
Коментари Харесай

БСП-Пловдив свали доверието от Позитано 20

Градският съвет на социалистите в Пловдив смъкна политическото си доверие от Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия на изключително съвещание късно нощес.

Безпрецедентната декларация на алените в града на тепетата идва откакто през вчерашния ден Бюрото на Корнелия Нинова реши да предложи на Националния съвет пловдивският водач Георги Гергов да бъде изключен от партията. 

 Мотивите за единомислещото решение на пленума на БСП-Пловдив са: редовно нарушение на Устава на Партията, некадърно управление и целеустремено основаване на спорове, зад които проличава блян към намаляване на партията.

" Социалистите от региона и страната не могат и не трябва да останат безучастни против това надменно тъпчене на уставните правила и правила, които са организационният и честен пиедестал на Българска социалистическа партия.

В годината на два значими избора това държание подсигурява поредна загуба за Българска социалистическа партия, което е изменничество към традициите и правилата на 130-годишната ни история ", безапелационни са от БСП-Пловдив.

Те декларират, че се разграничават от дейностите на управлението, които даже опонират на главния закон за социалистите – Устава.

" Нямаме право да мълчим и да сме съучастници в унищожаването на социалистическата традиция, на антифашистката памет и на русофилска линия ", се показва още в документа. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР