Градска художествена галерия – Пловдив благодари на усмихнатите и енергични

...
Градска художествена галерия – Пловдив благодари на усмихнатите и енергични
Коментари Харесай

Чаровни студентки от УХТ станаха екскурзоводи СНИМКИ

Градска художествена изложба – Пловдив благодари на усмихнатите и енергични девойки от четвърти курс на специалността „ Туризъм “ в Университета по хранителни технологии, които се включиха като доброволци в самодейността Дефиле „ Уикенд в Пловдив “ от 9 до 11 март.

Гергана Парпулева, Радина Костадинова, Елена Глушкова и Стиляна Стоева избраха да оказват помощ на екскурзоводите в Галерията да посрещат гости, обичащи изкуството.

Близо 100 ценители на изобразителното изкуство от разнообразни възрасти прекрачиха прага на непрекъснатите експозиции с икони, с картини на Беорги Божилов – Слона и на Енчо Пиронков, както и краткотрайната галерия на Янко Ненов.

В постройката на ул. „ Княз Александър I “ №15 през трите дни на дефилето в помощ на екскурзовода бяха Елена Катранжи и Анна Димова, първокурснички в УХТ от Молдова.                                                                                           Бъдещите експерти в областта на туризма показаха готовонст да организират практиките си в Градската изложба поради приятната атмосфера и общуването с изкуството.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР