Русенската опера ще представи тази вечер концерт-спектакъла Максим Ешкенази и

...
Русенската опера ще представи тази вечер концерт-спектакъла Максим Ешкенази и
Коментари Харесай

Максим Ешкенази и дивите на Русенската опера изнасят концерт-спектакъл

Русенската опера ще показа довечера концерт-спектакъла " Максим Ешкенази и дивите на Русенската опера " в Доходното здание в крайдунавския град. Това заяви пиарът на културния институт Диана Димитрова.

В програмата са включени арии и ансамбли от опери, оперети и мюзикъли.

Диригент ще бъде Максим Ешкенази. Участват солисти и оркестър на Русенската опера.

" В този концерт обичаната ни аудитория ще може да види и чуе всички нас - красиви и неотразими, изпълняващи обичани песни, арии и дуети от най-различни музикални жанрове ", споделя солистката Петя Цонева.

Глория Пенчева изяснява, че за първи път ще работи с маестро Максим Ешкенази, което е чест за нея.

" Ще изпея моя обичана ария от детския анимационен филм " Принцеса Анастасия " - " Някога през декември ". Никога не съм я пяла и това ще е моя сбъдната фантазия ", споделя Пенчева.

Тя ще извърши също " Вървят ли двама " на Мария Нейкова от кино лентата " Козият рог ", както и My Heart Will Go On на Селин Дион от кино лентата " Титаник ".

Нели Цветкова съобщи, че ще показа обичани песни, с които ще придвижи публиката в света на мюзикъла.

По думите на Владислава Гарвалова на концерта дружно с нейната колежка - мецосопраното Андреана Николова, ще изпълнят " Баркарола " на Офенбах от операта " Хофманови разкази ".

" Ще пренесем феновете въображаемо в една топла лятна нощ на приказна веранда, на която ще навява гальовен вятър, и ще изпеем една от най-красивите мелодии за взаимната обич и споделеното благополучие ", споделя още Гарвалова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР