Българската актриса Мария Бакалова отново изгрява на големия екран на

...
Българската актриса Мария Бакалова отново изгрява на големия екран на
Коментари Харесай

Мария Бакалова в ролята на Ивана Тръмп с премиера в Кан

Българската актриса Мария Бакалова още веднъж изгрява на огромния екран на международното кино с забавна роля. Този път тя се въплъти в Ивана Тръмп за кино лентата " Стажантът " на датско-иранския режисьор Али Абаси.

Филмът разказва възхода на младия Доналд Тръмп в промишлеността за недвижими парцели през 70-те и 80-те години на предишния век. Премиерата на кино лентата ще бъде в Кан на следващия ден.

В Кан продължава 77-ият кино фестивал, който беше открит на 14 май.

Не единствено животът на Тръмп е привлякъл вниманието на киноизкуството, а и биографията на Путин. Филм за живота на съветския президент с присъединяване на изкуствен интелект е един от акцентите на фестивала. Тъй като съветският президент Владимир Путин не може да се снима в биографичен филм, полският режисьор Патрик Вега се обръща към изкуствения разсъдък. Продуцентите на кино лентата, наименуван просто " Путин ", споделят, че той към този момент е продаден в 50 страни преди премиерата му през септември. Филмът наблюдава живота му в продължение на шест десетилетия.

Мюзикълът " Емилия Перес " е любимец в Кан. Той споделя за мексикански наркобарон, който бяга от живота на опиатите, като си сменя пола, с присъединяване на Селена Гомес, Зоуи Салдана и Едгар Рамирес в поддържащи функции.

На тазгодишното издание на фестивала двама американски режисьори ветерани показаха завети за края на живота си - надълбоко спореният " Мегаполис " на Франсис Форд Копола и разказът на Пол Шрейдър " О, Канада ".

От 1946 година насам фестивалът в Кан показва произведения от целия свят и награждава най-хубавите филми със Златна палма, Голямата премия, Наградата на журито и доста други оценки. Фестивалът също по този начин дава опция на кино звезди и известни персони да преминат по аления килим на предварителните прожекции и церемония вечерите. Фотографи и почитатели се събират на фамозния бул. Кроазет, с цел да снимат тези блестящи моменти и да споделят вълнението на фестивала.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР