Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова ще вземе участие

...
Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова ще вземе участие
Коментари Харесай

Захарова ще участва в Международния икономически форум в Ялта

Говорителят на съветското външно министерство Мария Захарова ще вземе присъединяване в Международния стопански конгрес в Ялта, заяви Максим Буякевич, заместник-директор на отдела за информация и преса на съветското външно министерство.

Международният стопански конгрес в Ялта е годишно интернационално бизнес събитие в икономическата сфера, което се организира в Крим. През 2019 година форумът ще бъде от 17 до 20 април.

"Наистина Захарова ще вземе присъединяване в сесията, която ще организираме взаимно с Международната организация за атомна сила. Сесията се назовава мир след правдата и международната мрежа без независимост на словото ", означи Максим Буякевич по време на съвещание на програмния комитет 5-тия Международен стопански конгрес в Ялта.

Сесията ще се концентрира върху интернационалните аспекти на регулирането на интернет. Руското външно министерство ще подчертава върху външните аспекти, в това число тези, свързани със дилемите за „ продупчване “ на осведомителната обсада на Крим и ще разиска дезинформацията към полуострова, заяви РИА Новости.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР