На 12 май се отбелязва Международният ден на медицинските сестри.Според

...
На 12 май се отбелязва Международният ден на медицинските сестри.Според
Коментари Харесай

Броят на медицинските сестри в Китай стабилно расте

На 12 май се отбелязва Международният ден на медицинските сестри.

Според формалните данни, оповестени от Националната здравна комисия, Китай означи скок на записаните медицински сестри предходната година, като към този момент на 1000 души от цялото население на страната се падат четири медицински сестри.

Общият брой на записаните медицински сестри в Китай към края на предходната година е 5,63 милиона, което е нарастване с към 430 000 по отношение на 2022 година Медицинските сестри в страната стават все по-образовани, като повече от 80 % имат висше или по-високо обучение.

Международният ден на медицинските сестри се отбелязва по целия свят на 12 май (годишнината от рождението на Флорънс Найтингейл, считана за основателка на модерната концепция за медицински сестри). Денят отбелязва приноса на медицинските сестри към обществото.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед37822 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед38619Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед55387Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед22671Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед18145Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед78327Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед77323„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед77054В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избориАлтернативен Поглед63638 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР