Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова шеговито отговори на

...
Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова шеговито отговори на
Коментари Харесай

Захарова отговори на САЩ: Преди ни критикуваха за хакерски неща, а сега за емисии

Говорителят на съветското външно министерство Мария Захарова шеговито отговори на въпроса за рецензиите от Съединени американски щати към Русия във връзка с климата: „ преди ни подлагаха на критика за хакерски неща, а в този момент за излъчвания “.

„ Просто мислех, че първоначално в продължение на доста години нашите американски сътрудници ни подлагаха на критика за пълнежа, сякаш осъществен от хакери. Но в този момент, явно, дневният ред се изчерпи и те започнаха да ни подлагат на критика за излъчвания. - пошегува се Захарова на брифинг, отговаряйки на въпрос за отношението към рецензиите на президента на Съединени американски щати Джо Байдън и някогашния президент Барак Обама към Русия.

Тя означи, че политиката на Русия в региона на климата е поредна, до момента в който Съединени американски щати зависят от идващите „ нови политици и нови стопански оператори, играчи “ и се трансформират на противоположното, на 180 градуса.
 
„ Неприемливо е... въпросите на климата да се политизират “, добави тя.
Обама, говорейки на конференцията за климата COP26 в Глазгоу, сподели, че „ е тъжен да види, че водачите на двата най-големи излъчвания, Китай и Русия, отхвърлиха да участват на събитията “.

Байдън сподели по време на конференция в Глазгоу, че Русия и Китай не са участвали на срещата на върха на Г-20 за климата. Байдън също изрази мнение, че „ тундрата гори “ и „ съществени проблеми с климата “ в Русия. По-късно прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков отговори на думите за горящата тундра, като означи, че тя гори, като горите в Калифорния или Турция, и това са „ единствено, в това число, самите последствия от изменението на климата, което сме изправени... "
По-рано помощник-директорът на отдела за кибернетика на ФБР Брайън Ворндран съобщи, че Съединените щати не следят понижаване на офанзивите на кибер рансъмуер, за които се твърди, че произлизат от територията на Русия. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР