Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова напомни на върховния

...
Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова напомни на върховния
Коментари Харесай

Захарова напомни на Борел, че Брюксел е изработил кризата в Украйна

Говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова подсети на висшия представител на Европейския съюз по въпросите на външните работи и политиката на сигурност Жозеп Борел, че Брюксел е " основал цялата рецесия към Украйна със личните си ръце ", съобщи ТАСС.

Така Захарова разяснява изявлението на Борел по време на среща с посланиците на Европейски Съюз, че просперитетът на Евросъюза се основава на евтината сила от Русия. Според него " хората към момента не схващат обстоятелството, че Русия и Китай към този момент няма да бъдат това, което бяха за развиването на стопанската система на Европейски Съюз, а това постанова нейното съществено преструктуриране ".

" Ръководителят на дипломацията на Европейски Съюз не помни да добави, че Европейски Съюз е изгубил всичко това с помощта на личния си политически хайлайф и огромна войска от евробюрократи, които са работили в полза на Съединени американски щати. Цялата рецесия към Украйна беше основана от самия Брюксел, със личните му ръце ", написа Захарова в канала си в Telegram.

Дипломатът ползва към обявата и фотография на някогашния началник на европейската дипломация, английския представител Катрин Аштън. " Господин Борел, вижте фотографията на Вашия предходник, който се забавляваше на Майдана по време на антиконституционния прелом в Украйна с директната интервенция на Европейски Съюз и Съединени американски щати ", уточни служителят на съветското външно министерство.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР