Готови сме с новите предложения от лавицата на издателство Сиела“,

...
Готови сме с новите предложения от лавицата на издателство Сиела“,
Коментари Харесай

10-те най-продавани книги на издателство „Сиела“ за май 2019 г.

Готови сме с новите оферти от лавицата на издателство „ Сиела “, към които да посегнем и да се пренесем в света на супергероите или да подготвим багажа, дружно с децата, и да се отправим на безпределно странствуване.

Почитателите на трилъра и този месец няма да останат разочаровани, а политиката намира своето място с цели две заглавия.

За книжарниците, драконите, писмата от почитателите, сандвичите, инструментите на занаята и гнева към кола маската. За образователните дни, разранените колене, първата работа, тамяна, роботите християни и обичаните книги, без да загатваме орангутана. Тери Пратчет позволява за нас своята „ Клавиатурна неточност “. Ето 10-те най-продавани книги на издателство „ Сиела “ за май 2019 година


10. „ Отмъстителите. Всеки желае да ръководи света “
Дан Абнет

 10-те най-продавани книги на издателство

Цялата планета е хвърлена в безпорядък. Злодеи, секрети организации, демони и роботи се пробват да завладяват света. На пет места по едно и също време пораждат рецесии от степен „ алфа “, международната мрежа стопира да работи и само Отмъстителите имат силата да се оправят с казуса.

В Берлин Капитан Америка се изправя против злокобната „ Хидра “. Във Вашингтон Железният човек би трябвало д

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР