Джони Деп има много малко положителни неща, които може да

...
Джони Деп има много малко положителни неща, които може да
Коментари Харесай

Джони Деп срещу Холивуд: Зрителите не искат да ги хранят с помия 


Джони Деп има доста малко позитивни неща, които може да каже за Холивуд. Актьорът от години насам не е взел участие в огромна продукция в Съединени американски щати, като повода за това съгласно него е, че самата промишленост го е „ изхвърлила в кошчето “.

В изявление за английския таблоид „ Метро “ той самичък признава, че надали Холивуд ще го посрещне с отворени прегръдки след огромната драма около развода му с Амбър Хърд.

Шумната им разлъка и още по-шумното дело за клюка поради публикацията на Хърд, в която тя приказва за домашно принуждение във връзката им, сътвориха тежки репутационни вреди и за двамата.

Сегашните му мнения във връзка с огромната кино промишленост обаче в допълнение подпечатват настоящето статукво.

Според Деп „ действителните фенове “ са изтощени от самите филми, които се вършат в Холивуд.

„ Там основават филми за еднократна приложимост и го осъзнават добре. Прехвалени счетоводители имат властта да дават зелена светлина и да вършат студийни филми, като те вършат тъкмо това – дават зелена светлина да се харчат купища пари “, разяснява артистът.

По думите му бюджетите за сходни продукции са в действителност галактически.

„ Някакви сантиментални комедии с две доста известни персони в тях – на хората, същинските хора, това към този момент им е писнало “, декларира Джони Деп. Той показва, че през годините, до момента в който се е „ лутал напразно “ през годините, е разговарял с хората, като това го е предиздвикало да разбере, че всички желаят едно и също нещо – „ да не бъдат хранени с мръсотия “.

„ Хората са щастливи, когато преживеят нещо ново или друго. Ето за какво постоянно съм чувствал като артист, че това е наша отговорност “, споделя още той и добавя, че с всяка роля залагаш името си.

Неговата последна роля е на крал Луи XV във кино лентата „ Жана Дю Бари “ на френския режисьор Майвен льо Беско, където Деп играе на френски език.

За нея артистът се усеща „ необикновен късметлия “, че изобщо му е била дадена опцията.

Деп показва, че първоначално се е опитал да разубеди режисьора, защото не виждал смисъл точно той да изиграе френския крал.

В последна сметка обаче, по думите му Льо Беско е посочил „ огромна храброст “, като е настоял на избора си.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР