Господин Премиер, най-учтиво Ви моля,престанете с изявленията кога, къде и

...
Господин Премиер, най-учтиво Ви моля,престанете с изявленията кога, къде и
Коментари Харесай

Господин Премиер, престанете с изявленията кога, къде и с какви задачи пращате български военни разузнавачи зад граница!?

Господин Премиер, най-учтиво Ви апелирам,престанете с изказванията по кое време, къде и с какви задания пращате български военни разузнавачи зад граница.Техните задания и пълномощия са написани в закон тъкмо,ясно и безапелационно, което допуска, че мястото и активността им не са предмет на всеобщо осведомление.

Там където ги пращахте и пращате, се води война, там е Театър на Военни Действия(ТВД),в който страната ни не взе участие. Вън от обстоятелството, че посредством медиите съобщавате обществено информация, която не е за обществено прилагане, създавате заплаха за персоналната сигурност на чиновници на българското военно разузнаване, в това число и на техните близки! Как пък няма край Вас консултант, който да Ви светне, че знаейки за задачата на тези чиновници и региона им за деяние, контраразузнавателните и разследващи служби на едната от воюващите страни(досетете се самичък коя), ще ги припознае като съперник, ще ги търси интензивно, не дай Боже да ги открие. Тогава, по писани и неписани закони на войната, ориста на тези сътрудници ще бъде трагична, а страната ни ще бъде оповестена за участник в бойни дейности. Нима не разбирате, че това са офицери от конструкция на Министерство на защитата, чието наличие в региона не може да бъде обяснено, изключително в цивилно облекло.

Умолявам Ви, бъдете предпазлив и не обричайте хората ни на курбан! Гергьовден е близо, само че това не са агнета...

Призовавам всички сътрудници и другари да поддържат с имената си обръщението ми!
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР