Горещите летни оферти във Vivacom продължават с атрактивни предложения на

...
Горещите летни оферти във Vivacom продължават с атрактивни предложения на
Коментари Харесай

Vivacom предлага гореща селекция смартфони на месеца от серията Redmi Note 12 на Xiaomi

Горещите летни предложения във Vivacom не престават с атрактивни оферти на смарт телефони на марката Xiaomi от серията Redmi Note 12. Устройствата на месеца идват с вълнуващи отстъпки, а Redmi Note 12 Pro 5G се предлага в комплект с елегантните безжични слушалки Redmi Buds 4 Lite. Двата понижени модели ще бъдат разполагаем за клиентите в комерсиалната мрежа на телекома и онлайн през целия месец август.

Redmi Note 12 Pro 5G се предлага на специфичната цена от 17,98 лв. на месец, а Redmi Note 12 5G ще може да бъде закупен за 8,98 лв. на месец. И двата смарт телефона са с 36-месечен лизинг и с проект Unlimited 100 от Vivacom. 
-->
Pro моделът от най-новата серия на Xiaomi - идва с памет от 128 GB и в комплект с безжичните слушалки Redmi Buds 4 Lite. Устройството разполага с 6,67-инчов Flow AMOLED екран с резолюция 2400x1080, периодичност на освежаване на екрана 120 Hz и Gorilla Glass 5. Смартфонът работи с мощен 8-ядрен процесор с оптималната тактова периодичност 2.2 GHz, чипсет MediaTek Dimensity 1080 и 6 GB  RAM. Камерата е със общоприета тройна система – главен 50 МР датчик, 8 МР ултраширокоъгълен и 2 МР макро датчик, а в предната част е ситуирана 16 МР селфи камера. Redmi Note 12 Pro 5G дава пълноценно преживяване на потребителите със своята 5000 mAh батерия, 3.5 мм жак за слушалки и датчици за пръстови отпечатъци и лицево различаване.  

предлага отличния 6,67-инчов екран с Full HD+ резолюция, 120 Hz освежаване и Gorilla Glass 3. Устройството е основано на чипсета Snapdragon 4 Gen 1, допълнен от 4 GB RAM и 128 GB вградена памет, които обезпечават отлична продуктивност и безпроблемен мултитаскинг. Смартфонът разполага с 48 МР съществена камера, 8 МР ултраширокоъгълна и 2 МР макро камера. Селфи камерата е 13 МР и е подобаваща за шерване на фрагменти в обществените мрежи. Този модел на Xiaomi включва батерия с потенциал 5000 mAh и 33-ватово зарядно.

Redmi Buds 4 Lite са необикновено леки безжични слушалки с тегло от 3.92 грама и чудесно качество на звука с помощта на 12-милиметровия динамичен драйвер. Слушалките поддържат опцията Гугъл Fast Pair за моментно сдвояване и по-бърза връзка посредством Bluetooth 5.3. Redmi Buds 4 Litе имат 20 часа живот на батерията и рейтинг IP54 за резистентност на прахуляк и вода.

Повече информация за смарт телефоните на месец август във Vivacom. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР