Гореща прогноза за отношенията президент – премиер направи държавният глава

...
Гореща прогноза за отношенията президент – премиер направи държавният глава
Коментари Харесай

Плевнелиев в гореща прогноза за отношенията Радев – Петков

Гореща прогноза за връзките президент – министър председател направи президентът (2012-2017 г.) Росен Плевнелиев. Румен Радев ще подложи динена кора на Кирил Петков, съобщи Плевнелиев в изявление за Българска национална телевизия.

Президентът Плевнелиев дефинира ареста на водача на ГЕРБ Бойко Борисов като най-голямата неточност на премиера и предвижда: “От това деяние на Кирил Петков следва война в проевропейските и продемократичните сили в България, следва брутално опълчване. Това означа, че ние ще имаме избори тази година и ще завоюват крайнолеви, популисти, русофили - три нови сходни планове към този момент загряват. Президентът Радев ще бъде този, който ще подложи динената кора на Петков или ще паднат от корупция до тогава. ". По думите му съветниците на президента Румен Радев обикалят страната, Мая Манолова и Стефан Янев също загряват.

" Свидетели сме на обстановка, с която Петков към този момент написа история. Крайно неприлично деяние. Пораженията занапред ще станат известни ”, сподели още Плевнелиев.

" Финландия и Швеция схванаха, че свободата на Украйна е независимост за Европа ", сподели още той по тематиката за войната.

" Не е значим командърът, а какво качество и какви технологии имаме. Имаме радари на 50 години... Всичко това трансформира Черно море в полесражение на мини ", разяснява Плевнелиев.

Премиерът и президентът наясно ли са, че Европейски Съюз взе решение да достави решение на Украйна с 500 млн. евро? ", запита Росен Плевнелиев. " Затова трябваше да има предно наличие на НАТО у нас, каквото и Кирил Петков, и Румен Радев отхвърлиха ", добави той.

Според Плевнелиев в случай че Украйна падне, Балканите могат да бъдат дестабилизирани. „ Очевидно държавното управление беше ненадейно и да кажа, че е на противоположното мнение за взимане на лизинг на Ф-16. Кой в България ще повярва на президента, който допреди време бранеше МиГ-29. Жалко е цялото това изчегъртване и опълчване “, разяснява още Плевнелиев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР