Пътуването на принц Хари и Меган Маркъл до Нигерия не

...
Пътуването на принц Хари и Меган Маркъл до Нигерия не
Коментари Харесай

Пътуването на принц Хари и Меган Маркъл до Нигерия „не беше просто снимка“

Пътуването на принц Хари и Меган Маркъл до Нигерия „ не беше просто фотография “, съобщи началник на благотворителна организация.

Херцогът и херцогинята на Съсекс пътуваха до Нигерия предишния месец за частно пътешестване, което включваше демонстриране на тяхната филантропия и щедрост, до момента в който посетиха няколко плана в и към столицата Абуджа. Те започнаха пътуването, като се срещнаха с ранени ветерани, с цел да разпространяват Игрите Invictus следващата година, което ще бъде първото присъединяване на Нигерия в събитието. Те също бяха домакини на среща на върха за психологичното здраве взаимно с тяхната фондация Archewell и посетиха учебни заведения, с цел да обсъдят смисъла на психологичното благоденствие.

Афам Ониема, началник на фондация GEANCO, която се сплоти с фондация Archewell за пътуването, сподели, че визитата на двойката в учебно заведение в столицата на западноафриканската страна е „ не просто фотография “, а е имало голямо влияние върху младите възпитаници. „ Херцогът и херцогинята несъмнено възпламениха искра,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР