Google всяка година публикува своя списък с най-популярните търсения, разкривайки

...
Google всяка година публикува своя списък с най-популярните търсения, разкривайки
Коментари Харесай

Популярните търсения в Google през 2019 -а и какви са те в България?

Google всяка година разгласява своя лист с най-популярните търсения, разкривайки тематиките, които са вълнували хората през последните 12 месеца.

Данните могат да бъдат подбрани по страна или може да видите лист с най-търсеното през миналата година. Класацията е наречена " Година в търсене " (Google`s Year in Search) и дава къс обзор на най-търсените звезди, вести, артисти, спортисти, филми, песни, телевизионни излъчвания и други.

Нека стартираме с световната картина и това, от което са се интересували хората по света. Първо място заема " Индия против Южна Африка " и естествено става дума за спорт. Това обаче е не изключително известният в България крикет. На второ място е американският артист Камерън Бойс, който умря ненадейно на 6 юли тази година, едвам 20-годишен. Третото място е за футболния шампионат " Копа Америка ", в който вземат участие националните тимове на страни от Южна Америка и поканени тимове от други континенти. Относно личностите, преди всичко е Антонио Браун - американска футболна звезда, на второ е бразилският футболист Неймар, а на трето Джеймс Чарлз - известен влогър в YouTube.

Ако се интересувате от най-търсените филми преди всичко измежду тях е " Отмъстителите: Краят ", на второ - " Жокера " и трето " Капитан Марвел ". Относно сериалите първенецът е " Игра на тронове ", следван от " Странни неща " и " Чернобил ". Актьорът, от който най-вече са се интересували, е Джуси Смолет, следван от Кевин Харт, Хоакин Финикс, Киану Рийвс и Лори Луглин.

При нас " Жокера " е на трето място за най-търсени филми, като на първо е българската продукция " Доза благополучие " (базирана на романа " Падение и избавление: Изповедта на една хероинова наркоманка " на Весела Тотева), а на второ " Аквамен ". При родните риалити формати и сериали в челната тройка са " Пътят на достойнството ", " Игри на волята " и " Женени от пръв взор ". Що се отнася до личностите, най-вече търсения у нас има за Папа Франциск, като след него се подреждат Цветан Цветанов, Джени Суши, Александра Сърчеджиева и Димитър Маринов.

Футболният дуел България и Англия е водещ при спортните събития, където попада и известното дерби Левски против ЦСКА, както и мачове от интернационалните шампионати като US Open 2019, Ливърпул - Барселона.

При изпълнителите най-търсен е известният с вокалните си фалшификати си Стефан Илчев, следван от Кристина Димитрова, Мила Роберт и Папи Ханс.

Сред най-търсените термини в търсачката у нас са резултатите от изборите в Европейски Съюз, морбилите, Чернобил (вероятно поради едноименния сериал на HBO), африканската чума и Брекзит. Сред тях е и съкращението ЗМИП - Закон за ограниченията против изпирането на пари. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР