Google обяви, че изкуствен интелект вече ще помага на потребителите

...
Google обяви, че изкуствен интелект вече ще помага на потребителите
Коментари Харесай

Google Maps с над 100 нови функции

Google разгласи, че изкуствен интелект към този момент ще оказва помощ на потребителите на платформата за карти навигация. Умни логаритми ще улесняват потребителите в над 100 функционалности на Гугъл Maps, оповестява MakeUseOf.

Изкуственият разсъдък ще е в главната на доста от функционалностите на Гугъл Maps. Някои от тези логаритми няма да имат директен допир с потребителите, а ще форсират у усъвършенстват работата на платформата като цяло.

Други логаритми пък ще имат директно отражение върху работата на потребителите. Например да сортират по-бързо положителни направления за постигане на избрана дестинация. Ще може да се предлага по-голямо многообразие от направления, в това число по-екологични такива.

Maps ще получи и нова функционалност за добавена действителност към Live View. Тя ще оказва помощ на потребителите да направляват в магазини, гари, летища и други затворени пространства, които са добавили свои карти. Чрез тях телефонът може да насочва потребителя към съответни зали, гейтове, ескалатори, магазини, банкомати и други Функцията потегля в някои огромни градове по света и последователно ще се предлага на повече места.

Освен това Гугъл Maps ще получат нови пластове с информация за качеството на въздуха, метеорологичното време  и други Планират се и още голям брой разнообразни дребни функционалности, които да усъвършенстват разнообразни аспекти от всекидневието, в които картите и навигацията могат да са потребни. Всички те ще се пускат поетапно, като това ще е нескончаем развой.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР