Google анонсираха днес сключването на споразумение с немския индустриален гигант

...
Google анонсираха днес сключването на споразумение с немския индустриален гигант
Коментари Харесай

Google и Siemens обединяват сили с цел оптимизация на производствените процеси

Google анонсираха през днешния ден сключването на съглашение с немския промишлен колос Siemens AG за основаването на артикули от ново потомство, употребяващи изкуствен интелект за усъвършенстването на индустриалните процеси във фабриките. Идеята на сегашния съюз е обединяването на облака на Гугъл, достиженията на компанията в региона на изкуствения разсъдък и технологиите, свързани с машинното образование, със системите за автоматизация в индустриалните пространства на Siemens.

Както Гугъл, по този начин и немската компания са, че през днешния ден предприятията изпитват голяма потребност от автоматизация на своите процеси, Много от индустриалните процеси, пишат те, са подвластни от данните, а по-голямата част от фирмите употребяват стар програмен продукт дружно с доста на брой изчислителни системи за разбор на информацията, която идва от заводите им. Това обаче е неефективно и изисква разходването на прекомерно доста запаси, като на фирмите им се постанова да правят постоянно ръчно актуализирането и инспекциите за меродавност на получената информация.

Според Гугъл и Siemens тези проблеми могат да се решат посредством техните общи решения, които сплотяват облака, AI услугите и машинното образование на Гугъл и набора от услуги и принадлежности на Siemens с името Digital Industries Factory Automation. С тяхна помощ, организациите ще могат да синхронизират информацията, идваща от фабриките, да употребяват разбор на основата на облака и изкуствения разсъдък и да разположат логаритми към периферията. Сред решенията, създадени от двете компании участват разнообразни артикули. Като да вземем за пример приложение, употребяващо компютърна визия, с цел да инспектира продуктите за инспекция на качеството, както и логаритми, които могат да предскажат по кое време машина от продуктовата линия ще излезе отвън строя.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР