Продължава делото срещу близнаците Динкови за убийството на Димитър Малинов

...
Продължава делото срещу близнаците Динкови за убийството на Димитър Малинов
Коментари Харесай

Майката на Митко: Прокуратурата отказа да направи нов следствен експеримент за убийството

Продължава делото против близнаците Динкови за убийството на Димитър Малинов от Цалапица. Днес се чака да бъде изслушан екстрадираният от Дания обвинен за убийството Рангел Бизюрев и специалисти.
Прочетете още
Окръжната прокуратура в Пловдив е отказала да направи нов следствен опит за убийството на Димитър Малинов от Цалапица. Това сподели пред Българска национална телевизия майка му Атанаска Бакалова.

По думите ѝ обвиненият Рангел Бизюрев и упрекнатите като укриватели близнаци Динкови са трансформирали показанията си по отношение на мястото на закононарушението.

" Надяваме се съдията да разпореди да бъде изработен, тъй като мястото, което сочат те, не е мястото, което показват камерите ", сподели Бакалова.

Близките на Митко и поданици на Цалапица ще излязат на следващ митинг пред прокуратурата в Пловдив преди началото на делото през днешния ден, на което ще бъде изсушан Рангел Бизюрев. Процесът би трябвало да стартира всъщност, откакто беше отсрочен три пъти, беше заменен и съдията.

" Днес се надяваме след разпитите на Рангел и останалите делото за укривателство да бъде приобщено към делото за ликвидиране. Близнаците ненапълно може да са укриватели, само че те са и съучастници в убийството. Единият брат знаем, че е участвал началото до края, другият след това е отишъл да оказва помощ, като носи лопати, мотика, кирка ", сподели Атанаска Бакалова.

Майката пита за какво съучастниците в едно ликвидиране са разграничени от две районни прокуратури. Не има вяра, че през днешния ден ще се разбере истината за гибелта на сина ѝ.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР