Гонсало Игуаин все пак ще облече фланелката на Милан през

...
Гонсало Игуаин все пак ще облече фланелката на Милан през
Коментари Харесай

Игуаин и "Милан" си стиснаха ръцете

Гонсало Игуаин въпреки всичко ще облече фланелката на " Милан " през идващия сезон. Нападателят, който е благосъстоятелност на " Ювентус ", и управлението на " росонерите " са постигнали сделка и той ще играе като преотстъпен, твърди " Скай Спортс ".

30-годишният Игуаин надали ще получава доста игрови минути в " Юве ", откакто торинците привлякоха Кристиано Роналдо. Той се надяваше на трансфер в " Челси ", само че в последна сметка одобри изискванията на миланския гранд.

За услугите на аржентинеца от " Милан " ще платят на " Юве " 18 млн. евро, като в договорът му попада и уговорка за откупуване при доплащане на нови 36 млн. евро в края на сезона.

Игуаин бе притеглен в " Юве " през лятото на 2016 година от " Наполи ", като " бианконерите " заплатиха за него 90 млн. евро.

Очаква се до края на деня договорката да бъде публично оповестена. Българските почитатели на " Милан " ще могат да видят новото си попълнение в мача против " Левски " на 11 август, който ще ознаменува 75-ата годишнина от рождението на Георги Аспарухов - Гунди. Срещата ще бъде излъчена директно по bTV Action и на VOYO.
" Левски " - " Милан " директно по bTV Action и на VOYO (ВИДЕО) Двубоят в чест на Георги Аспарухов-Гунди ще се играе на 11 август
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР