Голямо постижение. Това е добър пръв ход. С хулигани се

...
Голямо постижение. Това е добър пръв ход. С хулигани се
Коментари Харесай

Експерти са скептични за бързи резултати от срещата Доналд Тръмп-Ким Чен Ун

Голямо достижение. Това е добър пръв ход. С хулигани се приказва по хулигански. От друга позиция, да се чака неочакван резултат, ми се коства нереално. Това стана ясно от думите на специалиста по интернационална сигурност Алекс Алексиев в ефира на Българска национална телевизия във връзка историческата среща сред президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и водача на Северна Корея Ким Чен Ун.
Северна Корея е една извънредно нещастна страна, която гладува сега . От друга позиция, за Китай тази среща беше доста значимо да се състои. Нещата не са единствено сред Корея и Съединените щати, Китай е доста забъркан, разяснява специалистът. По думите му, в случай че Ким няма атомни оръжия, той няма нищо. Единственото нещо, което той имаше, е шантаж . Да се приказва за някаква известност на Ким, е цялостно недоумение на обстановката. Ако се реши денуклеризация най-после, особено за Ким това не му дава обещание ярко бъдеще, счита още Алекс Алексиев.
Според някогашния заместник-министър на външните работи Милен Керемедчиев главният провинен, с цел да я има тази среща, е китайският президент. Задачата на Ким е да усъвършенства виталния стандарт на своя народ. Много мъчно ще се реализира това, за което е пристигнал президентът Тръмп - напълно изчистване на Корейския полуостров от нуклеарни оръжия . Северна Корея е една бедстваща и мизерна страна, само че тя има големи запаси. Тя има големи мини от желязо и цинк - всичко това сега е запушено, а Ким Чен Ун не може да развива никакво произвеждане, разясни Керемедчиев. По думите му Ким Чен Ун се нуждае от икономическо битие на страната си, с цел да продължи неговата власт да бъде незастрашена.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР