Голямата поляна в Южния парк ще оживее с десетки активности,

...
Голямата поляна в Южния парк ще оживее с десетки активности,
Коментари Харесай

Забавления с деца на тревата в Южния парк

Голямата поляна в Южния парк ще оживее с десетки интензивности, които ще предложат на деца и родители занимателни и умни занимания, нови прекарвания и доста надпревари с награди. За 11-а поредна година най-големият фамилен празник навън - " Фамилатлон ", ще сплоти знанието, спорта, експериментаторския дух и здравословния живот в специфичен ден за цялото семейство. Събитието се провежда от асоциация " Родители " с некомерсиална цел и е изцяло гратис.

Посетителите ще имат опция от 10 ч. в неделния ден да се срещнат с десетки организации, които ще споделят своя опит посредством игри, провокации и разнородни интензивности. Малчуганите сред 6 и 11 години ще могат да създадат първи стъпки в програмирането, да основат собствен лего робот... и даже да вземат участие в робо борби! В тематични игри родителите ще научат по какъв начин да подкрепят децата в развиването и откриването на техните гении. Музиката и изкуството ще имат свое непокътнато място в арт ателиета, които ще предложат на дребни и огромни да развихрят въображението си и да опитат нови музикални принадлежности.

Какво повеляват традициите на бойните изкуства и по какъв начин те съхраняват салдото сред мозъка и тялото - ще стане ясно от откритите тренировки по айкидо и капоейра. Как се държи хокей стик и кои са най-важните моменти в този спорт - ще се разкрие по време на същинска игра с детско-юношески Хокей Клуб НСА. Спортът и положителната храна са неизменима част от здравословния живот на децата, по тази причина участниците във Фермерския фестивал ще разкрият най-интересното в развъждането на биопродуктите и съхраняването на естествена среда.

Как да беседваме с отрочетата си и да решаваме сериозни обстановки в заобикалящата ги среда - ще могат да обсъдят родители и експертите от Национална мрежа за децата. Представителите на Дружеството за отбрана на птиците ще срещнат фамилиите с повече от 65 типа птици, които населяват територията на Южния парк.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР