Голямата награда на Асоциацията на българските градове и региони (АБГР)

...
Голямата награда на Асоциацията на българските градове и региони (АБГР)
Коментари Харесай

Община Шумен е отличена с престижната награда за успешно управление от Асоциацията на българските градове и региони

Голямата премия на Асоциацията на българските градове и райони (АБГР) за 2022 година в категорията „ Успешно ръководство на огромна община в Северна България “ получи Община Шумен.

Отличието беше връчено късно нощес в Старосел на специфична гала в границите на конференцията „ Дигитална промяна, киберсигурност и локално развиване “, проведена от Асоциацията и Фондация „ Конрад Аденауер “. Над 100 души, представители на локалните управляващи, общинските, регионалните администрации в България, общинските препоръки и сътрудници на Асоциацията участваха в събитието, което се организира в границите на два дни – 14 и 15 юли (четвъртък и петък). Основният аршин на журито за установяване на призьорите в годишните награди на АБГР са осъществените общински планове с ясни и устойчиви резултати.

Проф. доктор Димитър Димитров, ректор на УНСС връчи премията на Шумен. От името на кмета Любомир Христов оценката получи Петко Петков, който взе участие в конференцията като гл. специалист по Закона за отбрана на персоналните данни в общинската администрация. „ Благодаря от името на господин Христов за високото отличие. В изискванията на не една рецесия през последните две години кметското управление поставя големи старания за развиване на общината и се радваме, че тези старания се виждат, “ сподели Петков.

Годишните национални награди на Асоциацията са в 23 категории. Освен за сполучливо ръководство на огромна община в Северна и Южна България, общините бяха отличени за осъществените вложения в възстановяване на градската среда, инфраструктурата, ръководството на културното завещание, образованието, младежката активност, спорта и други

Тазгодишните носители на награди бяха поздравени от ръководителя на Асоциацията Ергин Емин. Събитието се осъществя в партньорство с Фондация „ Конрад Аденауер “, УНСС и Виваком.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР