Голям конфуз преживя депутатът от Продължаваме промяната“ Божидар Божанов. След

...
Голям конфуз преживя депутатът от Продължаваме промяната“ Божидар Божанов. След
Коментари Харесай

Стълбите са враг: Божанов се преби като куче пред депутатите, Кирова се скъса от смях

Голям срам претърпя депутатът от „ Продължаваме промяната “ Божидар Божанов. След като завърши свое изявление от трибуната на Народното събрание, националният представител потегли да слиза по стълбичките в новата зала на депутатите, водещи към креслата на неговите сътрудници, предава Блиц.
В един миг обаче той се сети, че би трябвало да съобщи документи на зам.-председателя на Народно събрание Росица Кирова и се обърна, с цел да тръгне към нея, само че стълбите му се оказаха зложелател и той се спъна в тях.
За благополучие на народния представител куцузът му не се оказа огромен и той не съумя да се пльосне по очи и да се нарани съществено.
След като съобщи листовете на Кирилова, към този момент внимавайки, Божанов слезе по стълбичките безпроблемно. Това обаче не попречи на заместник-председателкатъа да избухне в смях, макар констатацията на водача на „ Възраждане “ Костадин Костадинов, че пребиването на сътрудника му от Политическа партия не е смешно и апела му „ айде, малко да е по-сериозно “.
„ Извинявам се, веселя се, че по този начин е разведрена ситуацията в зала “, сподели на собствен ред Кирилова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР