Голмайстор №1 на българския национален отбор по футбол Димитър Бербатов

...
Голмайстор №1 на българския национален отбор по футбол Димитър Бербатов
Коментари Харесай

Бербатов осъди поведението на Бейл: Това е непрофесионално и неуважително към Реал Мадрид

Голмайстор №1 на българския народен тим по футбол Димитър Бербатов разкритикува постъпката на някогашния си съотборник в Тотнъм и сегашно крило на Реал Мадрид Гарет Бейл от преди няколко дни. Става дума за държанието на уелсеца от турнирния дуел против Алавес, когато той се престори на задремал, поставяйки маската си за лице на очите, до момента в който бе на трибуните.

“Гарет Бейл още веднъж е в заглавията, преструвайки се, че спи на трибуните, когато разбра, че няма да бъде изполвзван в мача с Гранада (б.р. мачът е против Алавес). Когато го видях, не можех да допускам. Гледах по какъв начин си поставя маската върху очите и по какъв начин се прави, че спи. Не мога да поддържа това. Това е непрофесионално и неуважително към Реал Мадрид. Обичам да виждам по какъв начин Бейл играе и мога да усетя болката му поради неналичието на игра, тъй като съм бил в същата обстановка. Но този вид реакция е прекомерна. В Мадрид би трябвало да намерят решение на сагата с Бейл. Не е добре за Бейл или тима и е неприятна реклама ", съобщи някогашният нападател на Манчестър Юнайтед.

" Усещам болката му, бил съм в неговите обувки да не играя и най-вероятно никой не му дава отговори. Тове те предизвика да правиш сходни неща, само че аз не мога да поддържа това, което той направи. Единственото решение е Бейл да напусне Реал Мадрид. Ако бях почитател на тима и видя по какъв начин негов футболист демонстрира сходно пренебрежение, това би било прекомерно. Бейл би трябвало да упорства за решение, даже то да е преотстъпване. Това беше знак за власт, като че ли сподели: “Пуснете ме в игра или ще върша каквото си поискам”. Това не ми се коства правилно”, сподели още благоевградчанинът в колонката си за Betfair.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР