Големият Васил Найденов се изповяда пред Гала в На кафе.

...
Големият Васил Найденов се изповяда пред Гала в На кафе.
Коментари Харесай

Васил Найденов се изповяда! Как разочарова майка си

Големият Васил Найденов се изповяда пред Гала в " На кафе ". Певецът разкри, че не е извършил фантазията на майка му да стане пианист.

" В никакъв случай не чувам мои песни у дома. Работил съм в група " Златни струни, в " Диана експрес ", в " Тангра ". Минал съм през целия диапазон от инструменталист до артист. Аз не чаках, че ще ставам артист. Майка ми ми беше споделила да си виждам пианото и да не се занимавам с нелепости, тъй като тя беше оперна певица. Нашето потомство, като се изключи че имаше дълги коси, обичаше и рок музиката. Това е една доста хубава основа. Комбинацията сред рок и класическа музика - човек става много образован музикално, което е значимо за в бъдеще. Не е задоволително да си пееш под душа и да си вярваш, а да правиш аранжименти, да имаш усет, да разбираш от лирика. Ако човек намерения, че е постигнал всичко, това е началото на края. Има какво да учиш през целия си живот ", посъветва Найденов. 
-->
" Любовта няма измерения, тя е основала света и тя го крепи. Независимо дали има отговор любовта, тя те трансформира като мислене и като темперамент. Ставаш по-добър, всичко към теб наподобява по различен метод, дори и да не ти отговорят, значи по този начин е било писано. Човек би трябвало да е над нещата ", добави артистът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР