Годишната Worldwide Developers Conference (WWDC) на Apple ще се проведе

...
Годишната Worldwide Developers Conference (WWDC) на Apple ще се проведе
Коментари Харесай

Без нов хардуер от Apple на WWDC

Годишната Worldwide Developers Conference (WWDC) на Apple ще се организира идната седмица от 4 юни. Днес новият слух, който се твърди, че идва от „хора, осведомени с плановете“, споделя, че компанията няма да разкрие нов хардуер, а ще се концентрира върху софтуерните промени.
Очаква се iOS 12 да бъде показана в понеделник, като една от главните ѝ характерности ще бъде самодейността за цифрово опазване на здравето или Digital Health. Под този чадър ще се намират редица принадлежности, имащи за цел да оказват помощ на потребителите да следят какъв брой време прекарват със своите устройства и в избрани приложения. Тези елементи ще бъдат включени в менюто на приложението Settings в новата версия на операционната система.

Ако това звучи много познато, това е по този начин, тъй като Гугъл към този момент разгласи нещо много сходно за Android P , идната версия на мобилния програмен продукт. Тези стъпки идват в отговор на възходящо отвращение от това по какъв начин се допуска, че мобилните устройства са „пристрастяващи“.

ARKit 2.0 се създава вътрешно и това ще даде опция за нов режим, който ще разреши на потребителите да играят AR игри един против различен в една и съща виртуална среда. Друг иден режим ви разрешава да пуснете обекти в дадена област и да ги оставите на процедура да останат на място по-късно. Всички тези функционалности, вкарани в iOS 12, ще послужат като въведения към AR шлема, който би трябвало да дойде най-рано през 2020 година

iOS 12 ще ви разреши да отлагате вести и да проследявате по-добре фондовия пазар. Подобрения ще има във видеообажданията и изпращането на Animoji. Това издание на мобилната операционна система на компанията ще бъде обвързвано с качество и интуитивност . По този метод огромни нови неща, като модифициран начален екран, ъпгрейд на AI за приложението Photos и нови принадлежности за ръководство на файлове за iPad, ще дойдат едвам през 2019 г.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР