Годината на дървената Коза, която официално ще настъпи на 19

...
Годината на дървената Коза, която официално ще настъпи на 19
Коментари Харесай

Година на дървената Коза за Водолей

Годината на дървената Коза, която публично ще настъпи на 19 февруари 2015 година, ще бъде много натоварена за представителите на зодия Водолей. Това напълно не значи, че те ще имат компликации, даже в противен случай.

Съдбата им предлага рядката опция да трансформират живота си както желаят. По един или различен метод, те ще бъдат изправени пред разнообразни промени, които в началото няма да наподобяват изключително лесни. Важно е да повярват, че всичко, което се случва, е за тяхно положително.

В професионален проект пред Водолеите се разкриват доста хубави вероятности, стига да ги разграничат измежду сивотата на всекидневието.

Тъй като тези хора са се примирили малко или доста, че не работят мечтаната работа на мечтаното място, за пръв път те ще имат опция да трансформират това.

За по-несигурните от тях, не е изключено да се появи нов човек, който да ги насочи към по този начин мечтаната смяна. Важно е да се вслушват в препоръките на близките, тъй като някъде там се спотайва индивидът, който ще промени светогледа им.

Във финансово отношение дървената Коза не е приготвила нищо особено за тази зодия. Житейският урок за тези хора ще бъде да се научат да живеят съгласно финансовите си благоприятни условия и да не се привързват към материални благосъстояния. Орисани са да харчат средствата си за близки, деца и обичан човек.

 Намисляне на Желание

В любовта Водолеите постоянно са били откровени и открити с индивида до себе си. През 2015 година още веднъж ще би трябвало да потвърдят това.

През първите месеци от годината, представителите на този знак ще би трябвало да прекратят или възобновят връзки с някой някогашен сътрудник.

Това ще се окаже извънредно решаващо за тяхното бъдещо развиване като персони. През втората половина би трябвало да внимават с доверието в интимните си взаимоотношения. Прекаленото шерване и възлагане на очаквания могат да се окажат в тяхна щета.

В здравословен проект тези хора би трябвало да са по-отговорни към самите себе си. Дървената Коза на първо място е знак на лекия труд, лишен от ненужно напрежение, тъй че Водолеите би трябвало да внимават с това.

Преумората, в композиция с тяхното безгрижие, може да се окаже огромен проблем в даден миг.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР