Година след смъртта на Джордж Майкъл, неговото семейство публикува трогателно

...
Година след смъртта на Джордж Майкъл, неговото семейство публикува трогателно
Коментари Харесай

В памет на Джордж МАЙКЪЛ

Година след гибелта на Джордж Майкъл, неговото семейство разгласява прочувствено писмо, адресирано до милионите му фенове. Музикантът, който трансформира песента Last Christmas в същински коледен химн и по подигравка на ориста напусна сцената на живота предходната Коледа, остава в сърцата ни с музиката, която ни подари.

За топлината на Рождество, музиката, която живее постоянно и околните, които обичаме, споделяме част от посланието на фамилията на Джордж Майкъл, именуван от тях Йог.

 Yog & David,  “Lets go outside! ” (circa 1967)

George Michael
1963 ~ 2016

Това Рождество ще бъде мъчно без него, само че знаем, че година след нашата загуба не сме сами в скръбта си, и че тъгата на нашето огромно семейство и околните ни другари, е споделена с доста от вас.

Йог, който обичаше Коледа и постоянно се надяваше, че ще бъде снежно…, би желал всеки, който му се е възхищавал и го е обичал (да, той знаеше, че е било по този начин!) да отдели мъничко време, да вдигне чаша, да се наслаждения на музиката му, да намерения за него с топлина, и да оцени времето, прекарано със своето семейство и другари.

Всички знаем, че Коледа не постоянно е радостна, животът не постоянно е прелестен, а фамилните връзки от време на време са сложни…

Йог споделяше своята музика с всички нас и мнозина от вас бяха свързани надълбоко с думите му, само че в живота множеството хора сдържат думите и страстите в себе си, тъй като е мъчно да бъдат произнесени на глас.

Така че, в случай че можете, в негова памет тази година отделете момент, поемете надълбоко мирис и кажете всички стаени у вас „ Обичам те ” на всеослушание.

Всички мислим, че разполагаме време, не е ли по този начин? Но може би в действителност е по-късно, в сравнение с си мислите…

Желаем ви добра Коледа…

и както нашият безценен Йог би споделил:

„ Грижете се за себе си ”

Melanie, Yioda, Jack & David - looking up
…Yog, Lesley, Anselmo, Hippy, Mo & Meg - smiling down

Източник и фотоси:

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР