Принцеса Беатрис завърши първото си телевизионно интервю на живо този

...
Принцеса Беатрис завърши първото си телевизионно интервю на живо този
Коментари Харесай

Джоузи Гибсън моли Беатрис да предаде мило съобщение на Фърги на живо в ефир

Принцеса Беатрис приключи първото си телевизионно изявление онлайн този понеделник, а Джоузи Гибсън завърши диалога им с благо известие за майка си, Сара Фъргюсън.

35-годишната кралска персона беседва с водещия на This Morning и сътрудника си Крейг Дойл за най-новия си благотворителен план с Outward Bound Trust, до момента в който се появяваше онлайн от върха на Емпайър Стейт Билдинг в Ню Йорк.

Докато тя акцентира значимостта на своята работа, която има за цел да оказва помощ на младежите, принцесата беше разпитана за здравето на майка си, месеци откакто тя се изправи пред страха от рак на кожата. Принцеса Беатрис успокои феновете на ITV, като съобщи, че „ Фърги “ „ се оправя в действителност добре “.

„ Тя се оправя в действителност добре, благодаря ти, Джоузи. Тя имаше тежък боязън за здравето си предходната година, само че към този момент всичко е ясно “, сподели принцеса Беатрис.

„ На 64 години тя процъфтява, мина през толкоз доста, само че мисля, че в действителност в този момент в действителност идва на себе си. Просто ни припомня,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР