Година след година Хелоуин става все по-популярен и у нас,

...
Година след година Хелоуин става все по-популярен и у нас,
Коментари Харесай

Какво става, когато откраднеш най-свидното за едно дете

Година след година Хелоуин става все по-популярен и у нас, макар че действително нямаме историческа или културна връзка с този празник по нашите географски ширини.

Денят, в който децата са " надрусани " от захар и тотално захласнати от мисълта за извоюваните сладости, в действителност е много комфортна опция за смешки с малчуганите.

 Хелоуин, известните персони и костюмите преди празника
Звездна Хелоуин тресчица преди Хелоуин

Някои го отпразнуваха по-рано

Американският шоумен и водещ Джими Кимел към този момент няколко години подканва майките и бащите да вършат точно това. Кимел провежда самодейност за родители, с която ги кара да изиграят хлапетата си като им откраднат и скрият най-милото - събраните бонбони и шоколадчета.

 Хелоуин, NBA и по какъв начин се маскираха баскетболистите за празника
Серийни убийци превзеха NBA

И Черната пантера се мярка

Тази година шоуто е цялостно с повече от 1000 изпратени видео записи на реакциите на деца, за които изгубването на сладките лакомства е равностойно на апокалипсис.



Заслужава си да погледнем и фрагментите от предишните години, най-малкото с цел да създадем петъка още по-петъчен. Смехът е обезпечен.



Питаме се за какво никой шоумен у нас не се е сетил да изкопира Кимел, имайки поради растящата известност на празника в България. Сигурни сме, че паралелът в манталитета и реакциите на американчетата и българчетата би бил повече от смешен.

Дебютният " сезон " на предизвикването на Кимел от 2011 година си остава един от най-любимите ни.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР