Годеникът ми отмени сватбата. Баща му не ме харесва. С

...
Годеникът ми отмени сватбата. Баща му не ме харесва. С
Коментари Харесай

Бъдещият ми свекър е недоволен от избора на сина си

Годеникът ми анулира сватбата. Баща му не ме харесва.

С Милен се запознахме преди 2 години. Живеем дружно от година. Наскоро той ми предложи и аз се съгласих. Вече се подготвяхме за сватбата, когато дойде татко му и скапе всичките ни проекти. Донякъде, даже съм му признателна.

Съвместното ни общуване беше безпроблемно. Никога не сме се карали. Парите ни стигаха за всичко.

Милен се познава с родителите ми през цялото време на връзката ни. Но с татко му (майка му, за жалост, от дълго време е на небето) в никакъв случай не съм се срещала. Той непрекъснато е в чужбина по работа.

Преди идването на бъдещия ми свекър почистих и подготвих няколко ястия. Мислех, че това ще бъде задоволително. Нямам доста време да играя ролята на стопанка.

За бащата на годеника ми това, което бях направила не беше задоволително. По време на вечерята той сподели, че къщата не е задоволително почистена. Попита ме за какво даже работя. В края на краищата, съгласно него, една жена би трябвало да се грижи за къщата и фамилията си. Очаквах Милен да ме отбрани. Но той единствено кимаше понякога.

Не устоях и отидох да преспивам при родителите си. Очевидно ще имаме обтегнати връзки с бащата на Милен. И, с цел да не скапва настроението на всички, взех решение да остана при родителите си, до момента в който бъдещият тъст си тръгне.

Вижте още: Снаха от село

Върнах се след 5 дни и годеникът ми сподели, че няма да има женитба. Оказа се, че татко му не ме харесва. Вместо това той предложи просто да си живеем дружно. Така или другояче, става въпрос единствено за един автограф. Но за мен това не беше по този начин.

Оказа се, че той получава доста ниски приходи и по-голямата част от парите са от татко му. Съгласих се, че женитба няма да има. Опаковах си нещата и си потеглих.

Една седмица Милен се опитваше да се свърже с мен, само че по-късно се отхвърли. Благодарна съм на татко му, тъй като разбрах що за човек е синът му.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР