Глутница кучета тормози Бургас. Жители на бургаски квартал поискаха помощ

...
Глутница кучета тормози Бургас. Жители на бургаски квартал поискаха помощ
Коментари Харесай

Глутница кучета тормози жители на Бургас

Глутница кучета тормози Бургас. Жители на бургаски квартал желаеха помощ от общината, с цел да бъдат хванати . Кучетата обикалят нощем. Жителите на квартала споделят, че те са нападателни и рискови .

Нападнаха комшия , който беше с малко дете. Крещеше ! Бащата съумя да го отбрани, съумя да го изгони, само че всичко беше извънредно “, споделя Жена Колишева.

Камерата , сложена на кварталния магазин на Добрина, е запечатала и други брутални подиуми.
 БГНЕС
„ Котки има обезглавени, котки има изкормени. Далеч съм от мисълта, че на хората им пука и за коките, само че въпреки всичко това не е почтено и по отношение на тях. Децата излизат виждат ги пред входа, като потеглят на учебно заведение ”, споделя Добрина Добрева.

От общината няколко пъти се отзовават на сигналите за глутницата, само че не съумяват да я открият денем. Ще стартират инспекции и нощем.

„ Започваме масирани инспекции в промишлените зони в региона и предприятията, с цел да разберем къде са тези кучета. През деня тези кучета са вързани в предприятието и вечерта ги пускат, те образуват глутница ”, съобщи Павлин Михов- шеф Дирекция „ Околна среда ” в Община Бургас.

Ако притежателите на предприятия продължат да пускат кучетата нощем, животните ще бъдат прибрани в общинския подслон, с цел да бъдат кастрирани .
Миналата година са осъществени над 500 инспекции , 94 са глобените жители за нерегистрирани кучета.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР