Гледането с кафени зърна може да се прави не повече

...
Гледането с кафени зърна може да се прави не повече
Коментари Харесай

Гледане с кафени зърна

Гледането с кафени зърна може да се прави не повече от един път месечно. С помощта на кафени зърна можете да предричате бъдещето.

Необходими са ви 16 кафени зърна и да намерите умерено място, където в продължение на петнадесетина минути никой няма да ви безпокои.

Настанете се комфортно, запалете две свещи, съберете всички зърна в едната си ръка и като ги пресипвате от едната си ръка в другата, пробвайте се да усетите по какъв начин те се изпълват с вашата сила.

След това захлупете двете си длани по този начин, че зърната да са сред тях, вдигнете китките си към челото си и затворете очите си.

 Гадаене

Мислено задайте въпроса, който ви интересува. След това хвърлете зърната на масата и погледнете какъв брой от тях са паднали по този начин, че цепнатината им да сочи нагоре.

Пребройте ги и броят на тези зърна ще ви помогне да откриете отговор на въпроса си. Ако всичките зърна са паднали с цепнатината надолу, отложете гледането за след 24 часа.

Ето какво значи броят на кафените зърна, които са паднали с цепнатината нагоре.

Ако е единствено едно, това значи благосъстояние, което не очаквате да получите.

Две зърна значат цялостна победа и благополучие, които ще постигнете с доста труд. Три зърна значат, че някой от околните ви хора ще ви съобщи в най-скоро време.

Четири зърна са знак, че фантазиите ви ще си останат фантазии, най-малко в околните четири месеца. Пет зърна предвещават обилие във финансово отношение.

 Кафе

Шест зърна предвещават, че ще бъдете подведени от личната си колебливост, тъй като скоро ще ви се наложи да вземете мъчно решение.

Седем зърна – триумфът е с вас, единствено не се самозабравяйте. Осем зърна предвещават стихия, а девет – че интуицията ви ще ви защищити от заплаха.

Десет зърна – вървите по пътя на изкушенията, на които не можете да устоите, и това може да докара до неприятности. Единадесет – шансът ще ви помогне да се издигнете в службата.

Дванадесет – би трябвало да сте доста деликатни, защото в околните дни всяка дума, казана не на място, може да докара до съществени последствия.

Тринадесет зърна – би трябвало да се научите да сте по-хладнокръвни в сериозни обстановки, тъй като те предстоят. Четиринадесет – проектите ви ще станат действителност, само че се постанова въпреки всичко да се размърдате, с цел да постигнете мечтаното.

Петнадесет зърна – запазете успокоение, каквото и да се случи, тъй като макар че ориста през днешния ден може да не е благосклонна към вас, на следващия ден нещата ще се трансформират. Ако всички зърна са паднали с цепнатините нагоре, това значи, че всичко неприятно е отминало и ви чакат единствено хубави моменти.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР