Главният редактор на научно-образователния портал Антропогенезис.ру Александър Соколов обясни пред

...
Главният редактор на научно-образователния портал Антропогенезис.ру Александър Соколов обясни пред
Коментари Харесай

Мистерията с мумиите на „извънземните, показани в мексиканския конгрес, е разгадана

Главният редактор на научно-образователния портал „ Антропогенезис.ру ” Александър Соколов изясни пред медиите какво в действителност съставлява шокиралото света изобретение, показано в мексиканския конгрес.

В интервю за Gazeta.ru специалистът изясни, че показаните на политиците „ мумии на извънземни “ са имитации, за производството на които са употребявани човешки и скотски кости.

Да напомним, че основател на презентацията беше уфологът Хайме Маусан, който упорства за „ нечовешкия “ генезис на останките.

Според Соколов методите, по които се основават такива „ артефакти “ от антиквари от Перу, са известни. За това измамниците употребяват кости от остарели гробове. И по-късно вършат сходни „ неща “.

„ По създание това е кукла, направена от кости, покрита и поръсена с някакъв тип съединяване, с цел да заблуди известните способи за датиране “, сподели той.

Нещо повече, костите в действителност може да са антични, тъй като разбойници ровят в доста остарели погребения. За да извършите кукла „ извънземно “, ви трябват кости от лама.

„ Задната част на главата на животното става лицето на „ извънземното “, изясни Соколов.

Действията на такива черни копачи не са безобидни, тъй като те са същинска мафия, която прави големи пари от продажбата на наличието на антични гробове. Богатите чужденци стават купувачи.

Противниците на сходни общности крият имената и лицата си, изясни журналистът, криейки се от обществеността и медиите, с цел да не се разправят след това с тях бандити.

Припомняме, Маусан донесе в мексиканския Конгрес две дребни мумифицирани тела, които бяха опаковани в дървени кутии със стъклени порти. Уфологът настоя под клетва, че останките на „ извънземните “ са на към 1000 години и са открити в Перу по време на разкопки.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР