Главният мениджър на Етър (Велико Търново) Красимир Балъков коментира предстоящия

...
Главният мениджър на Етър (Велико Търново) Красимир Балъков коментира предстоящия
Коментари Харесай

Красимир Балъков: Първият мач е много важен за самочувствието на играчите на Етър

Главният управител на Етър (Велико Търново) Красимир Балъков разяснява идния мач със Септември.

" Чака ни доста тежък сезон, по тази причина би трябвало да бъдем готови по най-хубавия метод. Подготовката мина на високо равнище, доста малко от състезателите имаха проблеми. Ние сме като една фамилия, и би трябвало всички дружно да сме като един свидлив пестник, тъй като обстановката е такава, че нямаме право на неточности най-малко откъм заряд на игра, предпочитание и битка.

Даваме всичко от себе си и ние като управлението, и самите футболисти, само че ни би трябвало още време. Първият мач е доста значим за нас, в случай че го спечелим - да могат футболистите да добият и повече самочувствие и въодушевление.

 Краси Балъков: Бюджетът на Етър е дребен, стига едвам се задържим в групата
Краси Балъков: Бюджетът на Етър е дребен, стига едвам се задържим в групата

" Рискувах, само че желая да оказа помощ на тима ", съобщи треньорът

Очаквам стадион " Ивайло " да е цялостен повече, в сравнение с предишния полусезон.

Исках още един нападател за още по-голяма конкуренция, като се има поради и че имаме и доста жълти картони. Бадара е доста значим за нас, само че е осъден за първия мач и би трябвало да търсим разновидности. Все още не сме се отказали да търсим. Иван Петков за моя наслада устоя цялата подготовка безпроблемно и е изцяло подготвен, казусът с ръката му е също решен. Това, което той може и желаеме е когато играе, да си вкарва головете. Той е постоянно там, където е топката, голаджия, който е значим за нас.

Конкуренцията е огромна на всеки пост, само че в събота можем да стартираме единствено с 11 футболисти. Другите ще си чакат шанса, тъй като в това състезание имаме доста сгъстена стратегия - събота-вторник-събота. Ще ни трябват всичките играчи.

 Етър победи Литекс с 2:1
Етър показа футболистите при победа над Литекс на " Ивайло "

Това бе последната контрола на " болярите " преди началото на сезона

Иван Стоянов си остава първи капитан, втори ще бъде Георги Сърмов, който е доста умел футболист и ще бъде дирек в тима с метода си на мислене и професионализма си. Сърмов е от хората, на които ще разгадавам извънредно доста. Третият капитан ще бъде Венци Василев, също умел състезател. Тези трима капитани би трябвало да поддържат колектива в тима и да основават добра атмосфера, ние, треньорите, ще имаме доста повече условия към тях ", приключи Красимир Балъков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР