Главният изпълнителен директор на хедж фонда Omega Advisers Леон Купърман,

...
Главният изпълнителен директор на хедж фонда Omega Advisers Леон Купърман,
Коментари Харесай

Пазарите с най-висока инвеститорска стойност

Главният изпълнителен шеф на хедж фонда Omega Advisers Леон Купърман, показа в изявление за RealVision кои са трите пазара с висока инвеститорска стойност.

Първият пазар е от групата на мега-големите софтуерни компании – Фейсбук, Apple, Amazon, Netflix и Гугъл Aphabet. Това са софтуерните акции, които се възползваха най-добре от пандемията към COVID-19.

Вторият пазар е този на приложението за безвъзмездна търговия Robinhood. Той залага на борсовото ходатайство с нулеви разноски, където вложители на дребно се борят за компании като Hertz, Eastman Kodak и American Airlines.

По думи на Купърман, третият пазар е останалата част от пазара. Той също даде и образец за покупките на банкрутиралата компания за коли чартърен, Hertz Clobal Holding Inc. „ Въпреки, че банкрутът на компанията приказва за минимална стойност в капитала, акциите й привлякоха голям брой вложители, които залагат на „ преференциалните покупко-продажби. “

За себе си той показа, че има акции в Alphabet, Microsoft, Amazon и Фейсбук. Съжалява само, че много рано е напуснал компанията Apple, където също е имал позиция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР