Главният изпълнителен директор на Grayscale Майкъл Зоненшайн казва, че най-лошото

...
Главният изпълнителен директор на Grayscale Майкъл Зоненшайн казва, че най-лошото
Коментари Харесай

Най-лошото за криптовалутите е отминало, според директора на Grayscale

Главният изпълнителен шеф на Grayscale Майкъл Зоненшайн споделя, че най-лошото на криптопазарите евентуално е отминало и цифровите валути демонстрират признаци на обособяване от обичайните акции.

В ново изявление с криптоаналитика Скот Мелкер, Зоненшейн споделя, че проблемите, подбудени от срутва на FTX и други неуспехи в крипто бранша, към този момент не са нещо, за което би трябвало да се тормозим.

Според него неотдавнашното възобновяване на волатилността на финансовите пазари, несигурността към лихвените проценти и стабилността на цените на криптовалутите допускат, че може да има обособяване на пазара на криптовалути от обичайните финансови пазари. Възможно е доста вложители към този момент да са взели поради възможни пазарни спадове и това освен да е повлияло на банкрутите или несъстоятелността, само че и да е оказало напън върху разнообразни участници в майнинга и други браншове на екосистемата.



Главният изпълнителен шеф на Grayscale споделя, че не е ясно дали криптовалутите скоро ще се върнат към исторически високите си стойности, само че съгласно него относителната непоклатимост на цените може да способства за по-здравословен криптосектор като цяло.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР