Главният изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Fibank

...
Главният изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Fibank
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на Fibank е избран за член на УС на АББ

Главният изпълнителен шеф и ръководител на Управителния съвет на Fibank (Първа капиталова банка) Никола Бакалов е определен за член на Управителния съвет на Асоциацията на банките в България (АББ).

Никола Бакалов е с над 20 години опит на високи мениджърски позиции в банковия и застрахователния бранш в България, като е минал цялата кариерна стълба и има потвърдени професионални и управнически качества.

През годините е бил шеф на дирекция „ Картови разплащания “ в ПИБ, член на изпълнителните комитети на Mastercard България и VISA България, член на УС и основен изпълнителен шеф на Алианц Банк България, изпълнителен шеф на FiHealth Застраховане, основен шеф „ Банкиране на дребно “ (CRBO) във Fibank.

От април 2020 година Никола Бакалов е основен изпълнителен шеф (CEO) и ръководител на Управителния съвет на Първа капиталова банка.

„ За мен е чест и отговорност да бъда дружно с потвърдени експерти в Управителния съвет на Асоциацията на банките в България. Радвам се, че с сътрудниците ще имаме опция да работим сполучливо за доверие и непоклатимост в банковата система в страната.

Използвам случая да благодаря на моите ментори във Fibank – Мая Георгиева, Евгени Луканов и Йордан Скорчев, на Диана Митева – ръководител на Управителния съвет на Асоциацията на банките в България, както и на всички членове на АББ за гласуваното доверие, “ показва Никола Бакалов.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР