Главният Брекзит преговарящ на Европейския съюз Мишел Барние определи като

...
Главният Брекзит преговарящ на Европейския съюз Мишел Барние определи като
Коментари Харесай

Европа е в пълен шок

Главният Брекзит договарящ на Европейския съюз Мишел Барние дефинира като " шокиращи " разкритията, че израелският шпионски програмен продукт " Пегас " е употребен за наблюдение на държавни чиновници.

В изказване в Туитър Барние съобщи, че до момента в който шпионажът е законово регламентиран на национално равнище, той е " оръжие ", което се употребява в „ неустойчив и безсистемен “ свят. Освен това той прикани за нуждата от по-модерни технологии за битка с " неприемливите намеси ", като изрази възмущението си, че близки съдружници може да са употребявали шпионския програмен продукт " Пегас ", с цел да се шпионират между тях.

— Michel Barnier (@MichelBarnier)
По-рано тази седмица се появиха отчети, че израелска компания за програмен продукт е създала шпионски програмен продукт, наименуван " Пегас ", който има опция за далечен достъп до смарт телефони, като клиентите на компанията са били разнообразни държавни управления.

Противоречието стартира, защото в листата на софтуера бяха засечени имена на държавни публични лица, в това число на френския президент Еманюел Макрон и ръководителя на Съвета на Европейския съюз Шарл Мишел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР